Back to the Forum Show formatting tags

Author Thread New Thread  Post Reply
caicai2017
Member
olibros.es/Nike-Air

Niets Nike Air Max Vision Femme maakt een product persoonlijker dan het toevoegen van individuele details voordat je het zelfs maar uit de winkel haalt. Bij de opening heeft Nike NYC niet één studio, maar twee makers. Een andere volledig op maat gemaakte vleugel leeft op The Arena en Adidas ZX Flux Womens levert Nike's baanbrekende DIY-geest op en biedt een overvloed aan veters, stoffen, emblemen en meer waarmee een brede selectie van voortdurend verfrist schoeisel wordt verfraaid, zoals de nieuwe Noise Cancelling-collectie. ethos voor maatwerk begint altijd met zijn schoenen. Verken het Sneaker Lab op de vierde verdieping en bekijk de grootste concentratie van Nike-schoenen overal ter wereld, van silhouetten die zich www.josielloyd.co.uk aan de rand van het scheermes bevinden, tot direct erkende klassiekers.
Maatwerk kan ook gemeenschappelijk zijn. Gezamenlijke samenwerking is bij de klant binnen handbereik Nike Air Huarache Femme met het bovenste niveau van de winkel, de Nike Expert Studio, een toonbeeld van een-op-een service die lokale Nike-leden kunnen boeken in de winkel en op de Nike-app. Of het nu gaat om het voorbereiden van een marathon of het vinden van de juiste Nike Air Max TN Womens pasvorm voor een winter in NYC, NikePlus-leden kunnen samenwerken met een Nike-expert om het juiste item te vinden en vervolgens samenwerken om een ??persoonlijk uiterlijk te cre?ren op het volledig ingerichte aanpassingsstation op dezelfde verdieping. Ongeacht de interactie in de winkel die u verkiest, bieden de mogelijkheden van de Nike-app u nog meer ervaringskeuzes via uw slimme apparaat. Nu is Instant Checkout precies Nike Air Max 90 Womens zoals het klinkt: scannen. Betalen. U bent klaar. Sla de lijnen over en bekijk de Nike-app (je ontvangt ook een betalingsbewijs binnen de app). Nike Instant-kassa's zijn Nike Air Max Vision Womens overal in Nike NYC geplaatst, zodat klanten hun aankoop en vertrek kunnen afhalen.
Je zult vertrouwde assistenten vinden, zoals NikePlus Member Unlocks bij binnenkomst in de winkel en bij Scannen naar proberen, waar je een item kunt aanvragen Nike Air Vapormax Femme om naar je toe te komen voor een snelle aanpassing. Er zijn ook nieuwe functies voor Nike NYC die zowel persoonlijk als intu?tief zijn. Met Shop The Look kunt u een code scannen op een etalagepop in de winkel, bladeren door elk item waarin de mannequin is aangekleed, controleren of specifieke maten beschikbaar zijn in de winkel en vervolgens een winkelatleet vragen om de artikelen naar een paskamer. Een groter DIY-concept wordt Nike Air Max 2017 Mujer toegepast op de ruimte van Nike NYC: wat als hele verdiepingen in een oogwenk konden verschuiven? Voorbeeld: de tegels in de Arena kunnen worden herschikt om nieuwe ruimtes en Nike Air Max 2017 Femme configuraties te hosten; naarmate de selectie evolueert, kan ook de winkellay-out evolueren, waardoor de House of Innovation 000 in elk opzicht een aanpasbare winkel is.
 
12/4/2018 10:09:51 PMQuote    Edit/Delete
Lock thread New Thread  Post Reply