Back to the Forum Show formatting tags

Author Thread New Thread  Post Reply
caicai2017
Member
otorcross) voor inspiratie en remixt het k

Het was een persoonlijke knipoog naar de wijnmakerij van zijn familie in Vacaville, Californi?, waaronder de Zoom Janoski, de Janoski Max, de Janoski Max 2, AC (Velcro), Lunar, Hyperfeel, Mid, Slip, Canvas Premium, Elite en Warmte. Nike Air Huarache Mujerassortiment van Janoski-schoenen komt in de loop van 2019 uit, waarvan vele geremasterde versies zijn, Nike Air VaporMax Womens waaronder de Nike SB Zoom Stefan Janoski RM (hierboven). Volgens Arizumi hebben ze een buitenzool die lichter en flexibeler is, en een lagere, slankere neus, naast andere updates. Nike Sportswear viert de erfenis van Nike in respectievelijk experimenteren, utilitaire probleemoplossing en voorhoede. Elk van deze drie nieuwe schoeisellijnen is gebaseerd op een bepalend ontwerp, en hun resulterende collecties, die een mix van klassieke en frisse silhouetten bevatten, hebben een esthetische continu?teit. Binnen de afdeling Nike Archives zit een enorme hoeveelheid prototypes. Elk vertegenwoordigt een proef - een eerste poging om een ??Nike Air VaporMax Dames atletisch probleem op te lossen. Sommige van deze experimenten, zoals de Huarache-bootie, evolueerden Nike Air Max 90 Dames Roze snel in beroemde Nike-silhouetten, terwijl anderen - waaronder de eerste Shox - meer dan tien jaar nodig Nike Air Max 97 Dámské hadden om van de eerste poging tot afgewerkt product te gaan.
Nu hebben de archieven een ander doel: het uitgangspunt voor N. 354. Samen worden de verzamelde items van DNA gebruikt om nieuwe idee?n te doen ontstaan ??die de grenzen van het schoeiselontwerp verkennen en verleggen. Gelijktijdig voor het verleden, het heden en de toekomst, moedigt het merk een unapologetic viering van rauwe vindingrijkheid aan. Voorafgaand aan zijn gevierde ambtstermijn als baan- en veldcoach in Oregon, diende Bill Bowerman in de 10e Mountain Division van het Amerikaanse leger, dat gespecialiseerd is in het overwinnen van bergachtige en arctische Nike Air Force 1 Dámské omstandigheden.
Overtuigende uitingen van nut en een vleugje buitenkennis kenmerken schoenen www.marioverta.it ontworpen onder THE10TH. Geliefde en nieuwe Nike-silhouetten hebben duidelijke, functionele functies om alles te Nike Air Max 97 Femme bieden wat je nodig hebt om de ruige realiteit van het dagelijks leven aan te pakken - wat je pad ook is Het kruispunt tussen de rebellerende geest van sport en de bepalende teneur van die tijd kan een industrie wakker schudden . Het vastleggen en vertalen van de tijdsgeest en het trouwen van functionele excellentie naar een gedurfde geest kan een tijdperk defini?ren.
Om de voorsprong van Nike te behouden, kijkt D / MS / X naar de rand van sport (denk bijvoorbeeld aan urban motorcross) voor inspiratie en remixt het klassieke en nieuwe Nike-silhouetten om geavanceerde esthetiek te vinden die in het nu is geworteld. Set Nike Air Max 90 Damen in de zomer van 1985, vindt dit seizoen van "Stranger Things" het stadje Hawkins, Indiana, te midden van Nike Air Max 95 Womens verandering (geen verrassing). De hoofdrolspelers van de show staan ??op de vooravond van de middelbare school, Nike Air Max 270 Damen worstelen met thema's van liefde en vriendschap en pakken een dreigend gevaar aan.
Net als in de voorgaande twee seizoenen informeert nostalgie de scène van Hawkins. Dit strekt zich uit tot de kostuums, waar klassieke Nike schoenen en merkmerken veel voorkomen. Off-screen is deze nostalgie de aanzet voor de Nike Stranger Things-collectie, met de nadruk op de Cortez, Blazer en Tailwind
 
9/10/2019 9:15:36 PMQuote    Edit/Delete
Lock thread New Thread  Post Reply